Kiderült, mennyibe kerül az autók töltése a Lidl üzleteknél

Hosszú évek ingyenessége után a Lidl is bevezeti nyilvános töltőoszlopain a fizetési kötelezettséget a villanyautóval rendelkezők esetében. A töltést az új rendszerben nem lehet elindítani a Lidl eCharge applikációból, helyette a Lidl Plus alkalmazásból, a Lidl weboldaláról vagy roamingon keresztül férhetnek hozzá a villanyautósok.

A lényeg az árazás, ebben a tekintetben húzott nagyot a Lidl – hívja fel a figyelmet a Portfolio.hu. Ugyanis a Lidl Plus alkalmazáson keresztül – a töltés típusától függően – 22, illetve 25 százalékkal olcsóbban lehet tölteni, mint a weboldalon keresztül.

A töltési díj a Lidl Plus alkalmazással indítva: AC töltőn 149 Ft/kWh, DC töltőn 179 Ft/kWh. A Lidl weboldaláról indítva: AC töltőn 199 Ft/kWh, DC töltőn 229 Ft/kWh.

Ezek az árak szeptember 5-étől érvényesek, így Lidl lépése után már csak a Penny Marketnél tudnak széles körben ingyen tölteni az érintettek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Magyar-francia kiállítás nyílik Szegeden

2023. szeptember 23-án 18 órakor egy francia-magyar együttműködés alkalmából Fodor Barbarának, Peták Máriának és Molnár Sándornak nyílik közös kiállítása egy ismert francia alkotóval, Yvan Le Soudier-rel a Tiszatáj Szalonban.

Tovább »

Hiába van folyamatban per, az Oktatási Hivatal megszűntnek nyilvánította a Bartókot, mint székhelyet

Amikor azt hiszed, Bartók-ügyben már mindent láttál, hát nem. Legújabb húzás az Oktatási Hivatal részéről történt: a tankerület bejelentése alapján a nyilvántartásban 2023. szeptember 14. napján megszűntnek nyilvánították a Bartók székhelyintézményt – számolt be róla a bartókos szülők jogi képviselője, Kotroczó Béla.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink