Kiemelt feladat a Makovecz-életmű gondozása

[ad 1]

A kormányhatározat a Magyar Közlöny keddi számában jelent meg. 

Kiemelt feladatként kezeli a kormány Makovecz Imre Kossuth-díjas építész hagyatékáról való gondoskodást, a budapesti Városkúti úti műteremház Makovecz Imre Emlékközponttá alakulhat – olvasható a Magyar Közlönyben megjelent határozatban.

A következő öt évben egységes katalógusba gyűjtik a 2011-ben elhunyt építész alkotásairól korábban megrendezett kiállítások anyagát, teljes életművéből pedig reprezentatív kiállítást hoznak létre. Megvizsgálják azt, hogy melyek azok az életműbe tartozó projektek, amelyek meg lehet valósítani.

(hirado.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Szabadulószobával is várják az érdeklődőket Kiszomboron

Kiszomboron idén nyáron élénk közösségi élet zajlik, sok önkormányzati szervezésű programon vehet részt a lakosság, ezeken kívül az egyik helyi civil szervezet főleg a gyermekeknek, gyermekes családoknak kínál szórakozási lehetőségeket. Erről beszélgettünk a Kiss Mária Hortensia Honismereti Kör vezetőjével, Endrész Erzsébettel.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink