Kifizették a hűtőt és abban loptak el láncfűrészt és szivattyút Kiszomboron

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát azzal a két férfival szemben, akik szivattyút és láncfűrészt loptak el Kiszomboron.

A gyanúsítottak 2019. október 23-án délután jelentek meg a sértett házánál, aki egy használt hűtőszekrényt árult. A műszaki cikk az ingatlan udvarán, egy melléképületben volt, amelyet idős tulajdonosa készségesen megmutatott az érdeklődőknek. Eközben az egyik férfi elterelte az asszony figyelmét, amíg társa az épületben tárolt láncfűrészt és szivattyút elrejtette a hűtőben. Ezt követően kifizették a hűtőgépet és távoztak. A sértett csak később észlelte a lopást, majd bejelentést tett a rendőrségen.

A nyomozók a beszerzett információk alapján rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket előállítottak, majd gyanúsítottként kihallgattak. Ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A megtartott kutatások során a rendőrök lefoglalták a láncfűrészt, majd visszaadták a tulajdonosának.

A Makói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink