Kifosztottak egy alvó fiatalt a Mars téren

A rendőrök hetvenkét óra alatt azonosítottak és elfogtak két férfit, akik elvették egy alvó fiatal értékeit a szegedi buszpályaudvaron.

A rendőrségre 2021. augusztus 31-én a reggeli órákba érkezett bejelentés, hogy a buszpályaudvaron ismeretlenek egy ott alvó fiatal kabátjából elvették pénztárcáját, amelyben több ezer forintot és személyes okmányokat tartott.

A helyszíni adatgyűjtés és a térfigyelő kamerák felvételei alapján, a rendőröknek sikerült azonosítani két helybeli fiatalt, akik a bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatók.     

Az egyenruhások a feltételezett elkövetőket 2021. szeptember 2-án a kora reggeli órákban a belvárosban fogták el. A gyanúsítottakat kihallgatták és őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatásukat az illetékes ügyészégen.  

Ellenük társtetteségben elkövetett kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Farkas Éva: levittük a munkanélküliséget

,,Brüsszeli” forrás, egy uniós pályázat, a Makói Paktum – helyi foglalkoztatási együttműködések kialakítása című projekt zárórendezvényét tartották meg csütörtökön a Korona Konferenciaközpontban.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Magyar-francia kiállítás nyílik Szegeden

2023. szeptember 23-án 18 órakor egy francia-magyar együttműködés alkalmából Fodor Barbarának, Peták Máriának és Molnár Sándornak nyílik közös kiállítása egy ismert francia alkotóval, Yvan Le Soudier-rel a Tiszatáj Szalonban.

Tovább olvasom »