Kigyulladt járművet oltottak a Készenléti Rendőrség szegedi épületének őrei

A Készenléti Rendőrség szegedi objektumának őrei siettek elsőként a bajbajutott autós segítségére.

Szegeden, 2020. december 8-án kora délután a Laktanya utcai épület portáján szolgálatot teljesítő rendőrök vették észre, hogy az épülettel szemközti parkolóból tenyér nagyságú pernyét visz a szél. A járőrparancsnok utánanézett, hogy mi történhetett, így nem sokkal később már azt is látta, hogy erősen füstöl egy kisteherautó. A sofőr elmondta, hogy nincs nála porral oltó készülék. A főtörzsőrmester visszaszaladt az épülethez egy készülékért, közben azonban egy a helyszínre érkezett rendőr járőrautó személyzete is megkezdte az oltást a szolgálati autóban lévő porral oltóval. A közös fellépés eredményeként a járműben keletkezett tüzet sikerült gyorsan eloltani. Mint kiderült, a lángok azért csaptak fel, mert a ponyvával ellátott raktér és az utasfülke közé papírgöngyöleget pakoltak be, ami hozzáért a felmelegedett kipufogórendszerhez.

A tűzoltóság munkatársai végezetül vízsugárral lehűtötték a járművet. Az oltás során személyi sérülés nem történt.

(police.hu, fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink