Kilencen kerültek hatósági karanténba Kübekházán – lefertőtlenítették a falut

Kilenc személy került Kübekházán hatósági karanténba. Egy személy Angliából való hazatérése miatt, ő tünetmentes, míg nyolc másik kübekházi személy augusztus 22-én, egy itteni, szűkkörű családi rendezvényen került kapcsolatba igazolt COVID-19-es beteggel – közölte a Kübekháza Hírszolgálat.

Molnár Róbert polgármester Deák Enikő háziorvossal való többszöri egyeztetést követően, ma délben elrendelte a közforgalmú csomópontok (buszvárók, kispiac, játszótér, padok, családi park, Kübecker Manufaktur) teljes fertőtlenítését. Intézkedés történt továbbá az iskola, óvoda ismételt fertőtlenítése céljából is. Egyelőre nem fújják fel a főtéri ugrálóvárakat és szerda estig döntés születik arról is, hogy a most szombat este 7 órára, a Zene Pavilonba tervezett ingyenes népzenei rendezvény megtartásra kerülhet-e.

Mától ismét kötelezően szájmaszkban lehet csak az Egészségügyi és Szociális Centrumot, illetve a Polgármesteri Hivatalt látogatni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Települési elismerést kapott a Földeák Polgárőr Egyesület

Az önkormányzat képviselő-testülete a Falunapot megnyitó ünnepi ülésén ,,Földeákért” címet adományozott a Földeák Polgárőr Egyesület részére. A kitüntetéssel járó, külön erre az alkalomra készített díszoklevelet és emlékplakettet Vas Tibor, az egyesület elnöke vette át.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink