Kilépett a Fidelitasból a marihuánatermesztő hódmezővásárhelyi alelnök

Ma kilépett a Fidelitasból a szervezet hódmezővásárhelyi alelnöke, miután arról számolt be a sajtó, hogy ő lehet az egyik gyanúsítottja egy helyi marihuánatermesztési ügynek. (Kiemelt fotó: egy tanyán több mint 350 tő különböző fejlődési szakaszban lévő kannabisz növényt termesztett egy idős pár és a Fidelitas politikusa/police.hu.)

A Fidelitas azzal indokolta az alelnök kilépését, hogy a kialakult helyzetből politikai ügyet próbálnak kreálni és az illető nem akar ártani közösségüknek. A Kotormán Viktor elnök által jegyzett közlemény szerint a volt tagjuk áll a vizsgálat elé. Hozzátették: „a Fidelitas minden bűncselekményt elítél, álláspontunk szerint mindenkinek vállalnia kell tetteiért a felelősséget”.

Az ügyről először a Hódpress számolt be csütörtök este. Felhívták rá a figyelmet, a most lebukott fiatal politikus a Fidesz kampányfotóin is szerepelt a Csongrád megyei 4-es számú választókörzetben. 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📺 Ledes közvilágítást építenek ki egész Kiszomboron

A község ezzel a beruházással próbál spórolni, számításaik szerint öt éven belül megtérül – derült ki a keddi testületi ülésen. Elfogadták Bajnóczi János költségcsökkentési javaslatait is és árajánlatot kérnek a mártélyi üdülő tetőszerkezetének felújítására.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink