📺 A nap témája: A fideszes újságíró szerint Isten zúdított özönvizet a szivárványos libsi nyugatiakra

Orbán gyűlöletpolitikája újabb rothadó gyümölcsöt érlelt. Minden eddiginél szégyenletesebbet – írta Jakab Péter, a Jobbik elnöke, miniszterelnök-jelöltje szombat reggel közösségi oldalán a Pesti Srácok és a Pesti TV munkatársa, Jurák Kata felháborodást keltő véleményére, aki szerint a nyugati országokban azért van halálos áldozatokkal járó áradás, mert Isten így áll bosszút a homoszexuális propagandáért.

A Fidesz egyik agyonsztárolt “újságírója” megtagadva mindent, ami az embert emberré teszi, azt találta írni, hogy a Németországot és a Benelux államokat sújtó és több mint száz halálos áldozatot követelő áradás nem más, mint Isten büntetése, amiért a Nyugat átértelmezte a szivárványt

– írja a politikus, aki hozzáteszi, ,,ilyet nemhogy keresztény, de semmilyen jóérzésű ember nem írhat, de még csak nem is gondolhat. Akkor sem, ha Orbánnak a szivárvány az új migráns, az új Soros, a régi gyűlöletkampány új céltáblája, és akkor sem, ha ma valaki úgy érzi Magyarországon, hogy az emberi minőség helyett inkább az orbáni gyűlöletnek kell mindenáron megfelelnie. Akár azon az áron is, hogy meggyalázza több nemzet fájdalmát.”

Jakab úgy véli, hogy a szivárványról mindenkinek meglehet a maga véleménye, de ott, ahol emberek tömegei halnak meg, tűnnek el, veszítik el egy élet munkáját, vagy magát az életet, ott érző ember csak egyvalamit mondhat: részvétem a gyászolóknak.

A Fidesz újabb embertelen, álkeresztény gyalázkodása után pedig még valamit. Azt, amire Orbán és Szijjártó sosem lenne képes: bocsánatot kérünk!

– zárja reakcióját Jakab.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: A Fidesz felkérte a kormányt, hogy indítson nemzeti konzultációt a szankciókról

A Fidesz és a KDNP frakciója arra kérte a kormányt, hogy indítson nemzeti konzultációt az európai uniós szankciókról – jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője a két kormánypárt közös frakcióülésének szünetében tartott sajtótájékoztatón csütörtökön Balatonalmádiban. A rendezvényt egyébként a hírek szerint Mészáros Lőrinc hoteljében tartják.

Tovább olvasom »