Kirúgások helyett hatékony adóbeszedést szeretne a Jobbik

Miközben Rogán Antal propagandaminisztériumot kap, a köz szolgálatában tevékenykedők számára pedig marad a Gyurcsányék által befagyasztott 38 650 forintos illetményalap, Varga Mihály az adóhivatali dolgozók kirúgásáról beszélt az Info Rádióban.

A Jobbik arcpirítónak tartja, hogy a nemzetgazdasági miniszter ugyanazzal az eufemizmussal nevezte „áramvonalasításnak” alkalmazottaik elbocsátását, amivel egy éve még Szijjártó Péter talált ürügyet a külügy munkatársainak elbocsátásához – írja közleményében Volner János frakcióvezető-helyettes.

Mint írja, elfogadhatatlannak tartják azt is, hogy miközben a Fidesz-kormány több tucat új adónemet vezetett be, így egyre összetettebbé vált az adóhivatali dolgozók feladatköre, szakemberek ezreit kívánja az utcára tenni. Ez a lépés biztosan nem fogja javítani az adóhivatal hatékonyságát – vélik.

A Jobbik kormányra kerülve nem fűnyíróelv szerint, emberi egzisztenciák lerombolásával fog kormányozni. A Jobbik a kormányzati felkészülés jegyében az egyes feladatköröket felméri, kormányzati pozícióban pedig kellő számú, jól képzett szakembert fog alkalmazni, hogy a közfeladatok ellátáshoz szükséges összegek ne korrupt fideszes zsebekbe vándoroljanak, hanem a köz javát szolgálják – zárul a közlemény.

(alfahír.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

69 éve született Böhm György Jászai Mari-díjas színházi rendező, dramaturg.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink