Kiszombor polgármestere szerint nyáron egész végig sztrájkolhatnak a pedagógusok

Szirbik Imre, a makói Fidesz alelnöke, Kiszombor független polgármestere a Szegeder, egyik pedagógussztrájkkal foglalkozó cikke alá azt írta: ,,Sztrájkolhatnak egész nyáron!” Két kiszombori tanár ezt sértőnek találta és válaszolt neki. A polgármester a hozzászólását később törölte. Olvasóinknak hála viszont a beszélgetést meg tudjuk mutatni a Makói Csípősön.

A szegedi portál arról írt, amiről mi is beszámoltunk, jelesül, a kormány rendeletben tiltaná meg a márciusi pedagógussztrájkot. A cikk facebookos megosztásához szólt hozzá a kiszombori polgármester, a már fent idézett mondatot. Két kiszombori pedagógus is sértőnek, lekezelőnek találta ezt a kijelentést és számon kérték Szirbiket. Egyikükkel előkerült egy régebbi sérelem, másikuknak azt fejtegette, ő magánszemélyként nem ért egyet a sztrájkkal.

Az érdekes beszélgetést később törölte a polgármester, de mi meg tudjuk mutatni:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

76 éve született Máté Péter, magyar énekes, hangszerelő, zeneszerző és zongorista. Közel 150 dal szerzője és előadója. Dalai évtizedekkel halála után is nagy népszerűségnek örvendenek.

Tovább »

Centenáriumát ünnepli a makói Keri

Méltó módon szeretnék megünnepelni ezt a száz évet, számítanak az egykori keris diákokra is, részvétellel, vagy egyéb támogatással – hangzott el a HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium pénteki sajtótájékoztatóján.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A makói önkormányzat úgy vállalta a kisposta üzemeltetését, hogy 373 milliós tartozása van mások felé

Mint az ismert, Makó fideszes vezetése komoly megszorításokról döntött tavaly ősszel, többek között önkormányzati fenntartású intézményeket zártak be. Ezután bezárta a makói újvárosi kispostát az állami cég, a városvezetés azonban úgy döntött, az állami szolgáltatóra mégis van pénz. Az Átlátszó közadatigényléséből kiderül, mindeközben Makó adós a szállítóinak.

Tovább olvasom »