A makói kormánysajtó a családjával támadja Mucsi Tamást

A makohirado.hu ,,felfedezte„, hogy Mihálffy Béla, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltjét támogatja Farkas-Mucsi Amadea, a DK-s makói önkormányzati képviselő testvére. Mucsi szerint sokat mondó, hogy a testvére odaírt hozzászólása több reakciót kapott, mint maga a ,,cikk.”

A végtelen körmondatokban írt, szerző nélküli ,,cikk” lényege, hogy Mucsi testvére egy kampányfotón látható a fideszes Mihálffy Bélával. Ebből születtek olyan megállapítások, hogy ,,a családi béke érdekében reméljük nem esik közöttük szó politikáról, egy közös vasárnapi ebéd közben„, vagy ,,a Mucsi családnak, mint kiderítettük van egy olyan tagja is, aki szintén nyíltan vállalja a politikai szimpátiáját.”

Az írás facebookos megosztása alatt jelentkezett az egyik érintett. Farkas-Mucsi Amadea azt írta: ,,Tisztelt Hölgyem/Uram! A legnagyobb tisztelettel fordulok Önökhöz, miszerint szeretném leírni, hogy Béla családunk igen jó Barátja és Tamás a Testvérem, aki mellett bármikor kiállok!”

Mucsi Tamás is reagált, oldalán úgy fogalmazott: ,,A húgom hozzáment egy olyan emberhez, akinek történetesen személyes jó barátja Mihálffy Béla fideszes országgyűlési képviselőjelölt. Döbbenet. […] Képzeljétek! Még az esküvőjükre is meghívtak! […] Tudjátok pont az ellen küzdök, hogy a politika ne szakítson szét családokat! A miénket nem fogja.”

A magát ,,független közéleti hírportálnak” nevező makohirado.hu-n az elmúlt hetekben egyre igénytelenebb írások jelennek meg. Többek között 17 éves autójával támadták a ,,vasalódeszkás” pedagógust, illetve kommunistának titulálták.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: A hét elején még esőre számíthatunk

Csapadékosabbá válik az időjárás a hét elején: többfelé kell esőre, záporra, zivatarra számítani, emellett élénk, olykor erős szél valószínű. A hét második fele szárazabbnak ígérkezik, csak elszórtan lehet zápor, zivatar, és a hőmérséklet csúcsértéke az átmeneti visszaesést követően a hét végére ismét megközelíti a 30 Celsius-fokot

Tovább »

A nap idézete

123 éve született Gábor Dénes (született Günszberg) Nobel-díjasmagyar fizikus, gépészmérnök, villamosmérnök, a holográfia feltalálója.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink