A makói kormánysajtó a családjával támadja Mucsi Tamást

A makohirado.hu ,,felfedezte„, hogy Mihálffy Béla, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltjét támogatja Farkas-Mucsi Amadea, a DK-s makói önkormányzati képviselő testvére. Mucsi szerint sokat mondó, hogy a testvére odaírt hozzászólása több reakciót kapott, mint maga a ,,cikk.”

A végtelen körmondatokban írt, szerző nélküli ,,cikk” lényege, hogy Mucsi testvére egy kampányfotón látható a fideszes Mihálffy Bélával. Ebből születtek olyan megállapítások, hogy ,,a családi béke érdekében reméljük nem esik közöttük szó politikáról, egy közös vasárnapi ebéd közben„, vagy ,,a Mucsi családnak, mint kiderítettük van egy olyan tagja is, aki szintén nyíltan vállalja a politikai szimpátiáját.”

Az írás facebookos megosztása alatt jelentkezett az egyik érintett. Farkas-Mucsi Amadea azt írta: ,,Tisztelt Hölgyem/Uram! A legnagyobb tisztelettel fordulok Önökhöz, miszerint szeretném leírni, hogy Béla családunk igen jó Barátja és Tamás a Testvérem, aki mellett bármikor kiállok!”

Mucsi Tamás is reagált, oldalán úgy fogalmazott: ,,A húgom hozzáment egy olyan emberhez, akinek történetesen személyes jó barátja Mihálffy Béla fideszes országgyűlési képviselőjelölt. Döbbenet. […] Képzeljétek! Még az esküvőjükre is meghívtak! […] Tudjátok pont az ellen küzdök, hogy a politika ne szakítson szét családokat! A miénket nem fogja.”

A magát ,,független közéleti hírportálnak” nevező makohirado.hu-n az elmúlt hetekben egyre igénytelenebb írások jelennek meg. Többek között 17 éves autójával támadták a ,,vasalódeszkás” pedagógust, illetve kommunistának titulálták.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink