Kiszomboron és Nagylakon is zenélt a Készenléti Rendőrség Zenekara

Verbuváló menet, roadshow indult a megyében, így is népszerűsíti a határvadász képzést a rendőrség.

A csütörtöki zenés toborzás Hódmezővásárhelyen kezdődött, majd a zenészek a jelenlévők nagy örömére Nagylakon és Kiszomboron is megjelentek. A zenekar a történelmi indulók mellett Kodály Zoltán Háry János daljátékából a Toborzót is megszólaltatta – számolt be róla a megyei rendőrség oldala.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség toborzói is részt vettek a rendezvényen, ahol tájékoztatót tartottak a szerződéses határvadász felvételi eljárásról és a várható szolgálati feladatokról. Az érdeklődők a tájékoztatás mellett szórólapokat is kaptak, amelyek további információkat nyújtanak az új szerződéses határvadász jogviszonyról. A helyszíneken számos érdeklődő volt, többen felvételi egységcsomaggal távoztak – közölték.

(Fotó: Csongrád-Csanád megyei rendőrség)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📺 Ledes közvilágítást építenek ki egész Kiszomboron

A község ezzel a beruházással próbál spórolni, számításaik szerint öt éven belül megtérül – derült ki a keddi testületi ülésen. Elfogadták Bajnóczi János költségcsökkentési javaslatait is és árajánlatot kérnek a mártélyi üdülő tetőszerkezetének felújítására.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink