Kizárták a Fideszből Farkas Éva szövetségesét

Gémes László úgy indult el Mindszenten polgármesterjelöltként, hogy már előtte bejelentették a Fidesz jelöltjét. Emiatt kizárták a Fideszből a Csongrád-Csanád Vármegyei Közgyűlés fideszes elnökét.

Hogy már nem tagja a Fidesznek, azt nem más, mint Kósa Lajos jelentette be. A Fidesz alelnöke arról beszélt a Farkas Sándorhoz (szintén fideszes parlamenti képviselőhöz) köthető cs3.hu portálnak, hogy ,,a Fidesz egy demokratikus párt, mindenki számára nagyon világos, mindenki számára kötelező szabályokkal. Így a jelöltállítás kapcsán egy fő szabályunk például, hogy ha van egy településen egy hivatalos Fidesz-jelölt, és egy Fidesz-tag elindul vele szemben, akkor azzal automatikusan kizárta magát a párt soraiból.”

Farkas Éva jó kapcsolatot ápol Gémes Lászlóval, a megyei közgyűlés elnökével számos rendezvényen vettek részt közösen. Gémes 2020-ban egyébként a makói trianoni megemlékezésen arról beszélt, hogy Mágori András a ,,legkedvesebb képviselőtársa„, de az is kiderült, hogy 2023-ban a megyei közgyűlés fideszes elnökének nem lehet e-mailt írni, csak postai levelet.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Egy válasz

  1. Ha egy párt demokratikus lenne akkor a tagságon belül kellene előszavazást rendeznie hogy ki legyen a párt képviselő jelöltje a választáson. Jelen esetben mit látunk, a Központ nem tűri meg hogy a Központ akarata ellen bárki is ellenkezzen. Ez a hazaáruló Vajk óta így üzemel Magyarországon.

    „Az a társadalom amely felad egy kis szabadságot, hogy egy kis biztonságot szerezzen, az egyiket sem érdemli meg, és egyiket sem fogja megkapni.” – Ben Franklin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink