A megyei közgyűlés fideszes elnökének Mágori András a legkedvesebb képviselőtársa

Gémes László egy Csongrád-Csanád megye emlékérmet adott át a botrányos kijelentéseiről elhíresült képviselőnek a június 4-i, makói megemlékezésen.

,,Engedjék meg, Csanád megye egykori székhelyén, Makó városában a mai napon elsőként átadjak egy emlékérmet Farkas Éva Erzsébet polgármesterassonynak és egy megyezászlót. És másodikként pedig Makó városát és a térséget évek óta vehemensen képviselő, egyik legkedvesebb képviselőtársamnak, Mágori András Józsefnek.”

– ezekkel a szavakkal adta át az ajándékokat Gémes László, a Csongrád-Csanád Megyei Közgyűlés fideszes elnöke június 4-én.

Trianon 100. évfordulójára a megyei önkormányzat emlékérmét készíttetett, hogy méltó emléket állítsanak a napnak. Az érme előlapján oldalán Csongrád-Csanád megye címere, míg a hátoldalán a két megye nevével ellátott pajzs, a megye határvonala, valamint a jelenlegi és a korábbi megyeszékhelyek láthatóak, így Makó is.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

33 éve hunyt el Csanádi Imre, költő, író, műfordító, balladagyűjtő; publicista, szerkesztő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink