XXI. század: a megyei közgyűlés fideszes elnökének nem lehet e-mailt írni, csak postai levelet

A Népszava vármegyékről szóló kérdéseit a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat nem e-mailben, hanem postán küldött levélben várja – derül ki a lap cikkéből.

A Népszava körképet készített arról, hogy az Orbán-kormány úgy hozta létre a az egész vármegyerendszert a főispánokkal és a többiekkel, hogy előtte minden érdemi hatáskörétől megfosztotta a megyei önkormányzatokat. Írásukhoz megkeresték a megyei önkormányzatokat is.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Önkormányzati Hivatal jegyzője, Somosi Krisztina e-mailben történt megkeresésükre azt válaszolta:

Gémes László közgyűlési elnök kéri, hogy a kérdéseket egy szerkesztői aláírással ellátott levélben, postán küldjék el neki.

Az önkormányzati kérés homályban hagyja, hogy mostanában, így 2023 körül e-mail helyett miért postán feladott levelet vár. Az önkormányzat Facebook-oldalának a borítóképén egyébként máig egy „Csongrád-Csanád megye” feliratú tábla szerepel.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

138 éve született Benedek Marcell, magyar egyetemi tanár, író, irodalomtörténész és műfordító, színházigazgató. Benedek Elek író fia.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Hiába van folyamatban per, az Oktatási Hivatal megszűntnek nyilvánította a Bartókot, mint székhelyet

Amikor azt hiszed, Bartók-ügyben már mindent láttál, hát nem. Legújabb húzás az Oktatási Hivatal részéről történt: a tankerület bejelentése alapján a nyilvántartásban 2023. szeptember 14. napján megszűntnek nyilvánították a Bartók székhelyintézményt – számolt be róla a bartókos szülők jogi képviselője, Kotroczó Béla.

Tovább olvasom »