XXI. század: a megyei közgyűlés fideszes elnökének nem lehet e-mailt írni, csak postai levelet

A Népszava vármegyékről szóló kérdéseit a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat nem e-mailben, hanem postán küldött levélben várja – derül ki a lap cikkéből.

A Népszava körképet készített arról, hogy az Orbán-kormány úgy hozta létre a az egész vármegyerendszert a főispánokkal és a többiekkel, hogy előtte minden érdemi hatáskörétől megfosztotta a megyei önkormányzatokat. Írásukhoz megkeresték a megyei önkormányzatokat is.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Önkormányzati Hivatal jegyzője, Somosi Krisztina e-mailben történt megkeresésükre azt válaszolta:

Gémes László közgyűlési elnök kéri, hogy a kérdéseket egy szerkesztői aláírással ellátott levélben, postán küldjék el neki.

Az önkormányzati kérés homályban hagyja, hogy mostanában, így 2023 körül e-mail helyett miért postán feladott levelet vár. Az önkormányzat Facebook-oldalának a borítóképén egyébként máig egy „Csongrád-Csanád megye” feliratú tábla szerepel.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink