📺 Kocsmából betérő fideszes aktivisták zavarták meg a lakossági fórumot Vásárhelyen

Tegnap fórumot tartott az egyik vásárhelyi olvasókörben a városvezetés, ahol a közösségi oldalon különösen aktív, kormánypártiak is helyet foglaltak a kérdezni óhajtó vásárhelyiek között. A fórumot kocsmai hangulatot árasztó hangos bekiabálások zavarták meg. Néhányan a Facebook tanúsága szerint egy kocsmában sör és tömény italok társaságában hangolódtak az eseményre – derül ki a hódpress.hu cikkéből.

A lap szerint a fórumon folyamatos volt a bekiabálás, amit a polgármester és az alpolgármester is rendszeresen igyekezett csillapítani. A megbeszélés két órán keresztül zajlott, majd a polgármester berekesztette, ugyanis ez a lakossági fórum ezúttal nem a lakosokról szólt.

Íme a Vásárhelyi Televízió rövid összefoglalója:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Újra kell tervezniük a kórházaknak a 2023-as költségvetésüket

A Népszava úgy értesült, hogy a kórházakat is elérte a központi kifizetési korlátozás és a pénzügyi szigor. A napilap értékelése szerint ezzel lényegében kézi vezérlés alá vonják a kórházi kasszákat. A kórházak gazdasági vezetőinek csütörtökön eligazítást tartottak, arról, hogy péntek délig újra kell tervezniük a 2023-as költségvetésüket, emellett október 31-ig a béreken felül csak a „betegellátással összefüggő”, tételesen engedélyeztetett számlákat fizethetik ki.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Élő fákat vágtak ki Gerizdesen

A Soproni utcában (is) élő fákat vágnak ki az utcán – tájékoztatta a Makói Csípőst egyik olvasónk. A kérdésére, miszerint a háztulajdonos tud-e róla azt válaszolták: nem tudják ki a gazda, de nekik van egy listájuk. Ez közterület és kivágják a fákat.

Tovább olvasom »