Kokárdákat osztott a makói Jobbik

[ad 1]

Vasárnap reggel a piac főbejáratánál kokárdákat osztogattak és persze beszélgettek a makóiakkal a Jobbik helyi alapszervezetének és Ifjúsági Tagozatának tagjai. Az akció célja az volt, hogy ráirányítsák az emberek figyelmét március 15. fontosságára.

DSCN1108

Nem csak a fiatalabbak, az idősek is bátran odamentek a Jobbik standjához a piac Deák Ferenc utcai bejáratánál. A reggeli órákban szót lehetett váltani Zeitler Ádám települési képviselővel is, de a megmozdulás lényege a kokárdák kiosztása volt. – Sok embernek a nemzeti ünnepnapok már csak egy szabadnapot jelentenek, sokan nem is tudják, hogy mit ünnepelünk ilyenkor. Elszomorít, ha egy fiatal nincs tisztában a történelmünk azon eseményeivel, amikre méltán lehetünk büszkék – árulta el Tézsla Gábor, a helyi Ifjúsági Tagozat alelnöke.

DSCN1111

Mint elmondta: szeretné, ha a kokárdát minden magyar ember büszkén tűzné a szíve fölé, megemlékezzen 1848/49 hőseiről. – Fontos összekötő elem tud lenni a mai magyar társadalomban – tette hozzá.

A párt 14 órától tartja megemlékezését a Petőfi parkban március 15-én.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Félezer benzinkút zárhat be nyáron

Akár 500-600 benzinkút is bezárhat június 1-jével, ha nem történik változás, a töltőállomások ugyanis egyre nehezebb helyzetben vannak. A Független Benzinkutak Szövetsége hárompontos javaslatcsomagot állított össze a helyzet rendezésére – számolt be róla az ATV Híradó.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

📷 Elballagtak a kerisek

A középiskola olyan, mint az autóversenyzés. Rengeteg háttérmunkás dolgozik a sikerért, de a nagy eseményen a végső eredmény annak a kezében van, aki a volán mögött ül – fogalmazott Papós András, a Hódmezővásárhelyi SZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium megbízott igazgatója az iskola szombat délelőtti ballagásán.

Tovább olvasom »