Kórházból eltűnt beteget találtak meg a rendőrök

[ad 1]

A bejelentéstől számított negyven percen belül megtalálták a makói rendőrök azt a gyógykezelés alatt álló férfit, aki a városi kórházat hiányos ruházatban hagyta el. A férfit visszaszállították az egészségügyi intézménybe. 

A kórház egyik orvosa január 11-én 14 órakor telefonon tett bejelentést a rendőrségre, hogy egyik betegük hiányos öltözetben ismeretlen helyre távozott. A bejelentést követően a járőrök azonnal a 60 éves férfi keresésére indultak.

Ennek során 14 óra 40 perckor az autóbuszpályaudvar várótermében megtalálták az eltűntet. A férfi zavartan viselkedett, de együttműködő volt, így a rendőrök biztonsági intézkedés keretében visszaszállították az egészségügyi intézménybe.

(police.hu, fotó: illusztráció)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

A nap idézete

204 éve született Semmelweis Ignác Fülöp, magyar orvos, „az anyák megmentője”.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink