Kormányváltás után nem lesz kötelező senkinek a covid-oltás

Amennyiben az ellenzék nyer, nem lesz kötelező oltás. Sem a pedagógusoknak, sem senkinek. Senkit sem lehet kötelezni arra, hogy – akaratával ellentétesen -, oltsa be magát, mert különben elveszíti állását. Ez ellentétes a szabadságról alkotott elképzeléseinkkel – fogalmazott a Csípősnek a Jobbik makói elnöke.

Olasz Lajos oldalunknak elmondta, a Jobbik álláspontja világos: aki akarja, vegye fel az oltást, aki nem akarja, az meg kapjon ingyenesen tesztet, ha az szükséges a munkavállalásához. Kapjon az is ingyenesen tesztet, aki tudni akarja, hogy oltás előtt milyen magas az ellenanyag-szintje. A Jobbik szerint senki nem kötelezhető az oltásra. – Tudjuk, hogy sokan nem bíznak a kormányban, az elhibázott járványkezelésében, ahogyan a vakcinák hosszú távú hatásosságában sem – jelentette ki az ellenzéki párt helyi elnöke.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Módosították a mérgező gyárakról szóló kormányrendeletet, de nem zárták ki az akkugyárakat

A múlt héten a kormány a háborús veszélyhelyzetre hivatkozva elrendelte, hogy a környezetvédelmi hatóság a jogsértés megszüntetése érdekében határozathozatal helyett környezetvédelmi hatósági szerződést köthet az adott céggel. Azóta pontosították a rendeletet, de az akkumulátorgyárakat továbbra sem zárták ki.

Tovább »

A nap idézete

164 éve született Benedek Elek, magyar újságíró, író, országgyűlési képviselő, „a nagy mesemondó”.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Lángszórós Alakulat: milliók mentek el városi rendezvényekre, de a Makó FC tönkretevői bujkálnak

Eddig úgy gondoltuk, hogy nem feladatunk a politikába beleszólni, de a politika beleszólt a csoport életébe. Sajnos városunk vezetése nem képes felelősséget vállalni, sem önállóan dönteni olyan kérdésekben, melyek meghatározzák a városban élők jövőjét – fogalmaztak oldalukon a makói Lángszórós Alakulat tagjai.

Tovább olvasom »