A tankerületi igazgató férje mocskolja Vezsenyi Lászlót a Facebookon

Különösen érdekes és elgondolkodtató, hogy a Makói József Attila Gimnázium fenntartója a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ. A tankerület igazgatójának a férje pedig gyalázza a közösségi médiában az iskola pedagógusát.

Mint arról beszámoltunk, a ,,vasalódeszkás” makói pedagógus a január 31-i figyelmeztető sztrájkra és a március 16-án kezdődő határozatlan idejű munkabeszüntetésre buzdított. A Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ igazgatójának a férje szerint ,,Viktor az ország vezetője„, ő joggal kampányolhat óvodákban, míg Vezsenyi László ,,a pedagógus társadalom szégyene.”

Közben egyébként a fideszes makohirado.hu-n is megy a karaktergyilkosság a makói pedagógus ellen. Tegnap lekommunistázták, mert ökölben volt a keze; ma ,,lelepezték„, hogy politikát terjeszt a diákok között, de a bejegyzésében pont arról van szó, hogy a diákok már leérettségiztek, tehát nem az iskola tanulói.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Települési elismerést kapott a Földeák Polgárőr Egyesület

Az önkormányzat képviselő-testülete a Falunapot megnyitó ünnepi ülésén ,,Földeákért” címet adományozott a Földeák Polgárőr Egyesület részére. A kitüntetéssel járó, külön erre az alkalomra készített díszoklevelet és emlékplakettet Vas Tibor, az egyesület elnöke vette át.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink