A tankerületi igazgató férje mocskolja Vezsenyi Lászlót a Facebookon

Különösen érdekes és elgondolkodtató, hogy a Makói József Attila Gimnázium fenntartója a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ. A tankerület igazgatójának a férje pedig gyalázza a közösségi médiában az iskola pedagógusát.

Mint arról beszámoltunk, a ,,vasalódeszkás” makói pedagógus a január 31-i figyelmeztető sztrájkra és a március 16-án kezdődő határozatlan idejű munkabeszüntetésre buzdított. A Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ igazgatójának a férje szerint ,,Viktor az ország vezetője“, ő joggal kampányolhat óvodákban, míg Vezsenyi László ,,a pedagógus társadalom szégyene.”

Közben egyébként a fideszes makohirado.hu-n is megy a karaktergyilkosság a makói pedagógus ellen. Tegnap lekommunistázták, mert ökölben volt a keze; ma ,,lelepezték“, hogy politikát terjeszt a diákok között, de a bejegyzésében pont arról van szó, hogy a diákok már leérettségiztek, tehát nem az iskola tanulói.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink