Korszerűbb és modernebb lesz a makói ,,Skála” áruház

Nagyszabású felújítás kezdődik a Maros Áruház Coop Szupermarketjében, vagy ahogy sokan ismerik, a ,,Skálában.” A munkálatok miatt 2021. július 12-től augusztus 17-ig zárva tartanak, nyitás augusztus 18-án lesz reggel. Az átalakítás nem érinti az épületben üzemelő gyógyszertár és a kínai üzlet működését. (Kiemelt fotó: A Maros Áruház, ismertebb nevén a ,,Skála” 2018-ban ünnepelte építésének negyvenedik évfordulóját. Ennek alkalmából kóstolókkal, játékkal és tortával várták a vásárlókat.)

,,Üzletünk július 11. 12 órától átalakítás miatt zárva tart! Nyitás augusztus 18-án” – hirdeti már napok óta a megállítótábla a Deák Ferenc utcai áruház előtt. A munkákkal kapcsolatban megkerestük a HUNOR COOP ZRT-t. Mészáros Zoltán vezérigazgatótól megtudtuk, terveik szerint kizárólag a földszinti Coop Szupermarket átalakítása történik meg, ez nem érinti sem a gyógyszertár, sem az emeleti kínai üzlet működését. Igyekeznek majd teljesen elszeparálni, a kivitelezővel fóliával leválasztani az építési területet, mely az összes hűtőgép és hűtetlen berendezések cseréjét, a világítást, a bolti gépészetet, fűtés és hűtés korszerűsítését foglalja magában.

,,Terveink szerint egy gyönyörű, a város legszebb üzletét magában foglaló modernizáció az itt élő lakosság még színvonalasabb igényeit szolgálja”

– fogalmazott a cég vezetője.

Az üzlet 1978-ban nyitott meg, a Skála-mozgalom részeként. A budapesti áruházak után első vidékiként a makói nyílt meg. Később a Marosmenti ÁFÉSZ volt a tulajdonos, majd a 2004-es összeolvadás után került a HUNOR COOP Zrt. gondozásába. Az áruház legutóbb 2008-ban kapott nagyobb felújítást, akkor a négy fő falon kívül az egész új köntösbe bújt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink