A jobbikos Tóth Pétert támogatja a DK

Dobrev Klára jelentette be közöségi oldalán, hogy a Demokratikus Koalíció Tóth Pétert támogatja Csongrád-Csanád megye 2-es számú választókerületében.

Mint azt megírtuk, a Jobbik jelöltje a homokhátsági és Szeged egy részében Tóth Péter, Szeged Megyei Jogú Város városközi kapcsolataiért felelős tanácsadója. Csütörtök Dobrev Klára azt írta: a jobbikos jelölt pontosan látja a helyben élők problémáját; ahogy neki, úgy Tóthnak is nagyon fontosak a szociális ügyek. Többek közt nyugdíjemelésért és a szociális ellátórendszer bővítésért is küzd, ezért őt támogatja a DK is.

Tóth Péter megköszönte Dobrev Klára és a Demokratikus Koalíció bizalmát, szerinte ,,a 2022-es választásnak nem az ellenzéki pártok versenyéről kell szólnia, a tét ugyanis az, lesz-e kormányváltás, vagy sem.”

A körzetben rajta kívül Mihálik Edvin, szegedi önkormányzati képviselő, Szeged Zöld város programért felelős tanácsnoka indul a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd támogatásával.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

33 éve hunyt el Csanádi Imre, költő, író, műfordító, balladagyűjtő; publicista, szerkesztő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink