Köszöntik az őszt Ambrózfalván

Őszköszöntő fesztivált rendeznek szombaton Ambrózfalván. A kicsik népi játékokkal köthetik le magukat, a felnőttek fórumra és operett előadásra ülhetnek be, délben pedig mindenkit közös ebédre várnak.

Tíz órakor kezdődnek a programok az ambrózfalvi faluháznál. A legfiatalabbakat kézműves foglalkozással, népi játékokkal, íjászattal és gyermekjátékokkal fogadják. Addig az ebéd is elkészül, melyet a tervek szerint fél egykor tálalnak a jelenlévőknek.

Tizennégy órától Toroczkai László, ásotthalmi és Sinka Imre, békészentandrási polgármester tart tájékoztató fórumot az érdeklődőket, majd a programokat Szabó Cintia operetténekes előadása zárja.

Az október 10-i, szombati fesztivál házigazdája a településen jól ismert, óvodapedagógusként dolgozó Farkasné Havrán Ildikó Piroska lesz.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Albérlet keresés: Csongrád-Csanád megye kiemelkedik országosan

Az ingatlan.com összesítése szerint pár nappal a felvételi ponthatárok kihirdetése előtt a keresletet nézve a főváros mellett Győr-Moson-Sopron és Csongrád megye emelkedik ki az országos mezőnyből. Budapesten 24 százalékkal a másik két megyében 20 és 8 százalékkal nőtt az ezer kiadó lakásra jutó kereslet idén júliusban.

Tovább »

Szegeden is tüntetnek ma

Hétfőn 18 órára szerveznek tüntetést a kata átalakítása ellen és a jogbiztonság mellett Szegeden, a kormányhivatal Rákóczi téri épülete elé a Kétfarkú Kutya Párt passzivistái és a helyi futárok.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink