Kovács Anita és Dani Szilvia nélkül vágnak neki a szezonnak a lányok

Véget ért a felkészülés a Makói Kézilabda Club női felnőtt csapatánál. A lányok holnap, azaz vasárnap mutathatják meg a Békéscsaba II. ellen, hogy mit tudnak. 

Július 20-án, pont két hónappal a bajnoki rajt kezdete előtt kezdte meg az alapozást a női csapat. Előbb egyéni edzések, mini edzőtábor itt Makón, majd állóképesség és végül labdás edzések kerültek előtérbe, négy edzőmeccsel fűszerezve, amikből kiderült, hogy a ,,védekezés gyengébben megy, mint a támadás”.

Ezt Nagy János Miklós edző mondta a csapat utolsó edzésén a hétvégi rajt előtt. Elárulta azt is, hogy Kovács Anita, Kádár Csenge és Dani Szilvia a jövőben nem erősíti a keretet, helyükre Máté-Tóth Katalin (kapus), Szombati Andrea (jobbszélső), Draxler Orsolya (irányító) és Draxler Dorottya (balátlövő) érkezett. – A fiataloké a jövő, közülük is kiemelném Cseh Petra kapust, aki most negyedéves orvosegyetemista hallgató és a szívét-lelkét kiteszi a pályán – dicsérte játékosát a tréner.

A bajnoksággal kapcsolatban elmondta, hogy a Vásárhely, a Szarvas és a Békéscsaba II. idén is kiemelkedik majd a mezőnyből, de mint fogalmazott: nem legyőzhetetlenek és ha a többiek ellen nem botlunk, akkor szép őszt zárhatunk.

A lányok tehát szeptember 20-án, holnap kezdik meg a szezont a Békés-megyeik ellen, kezdési időpont 17 óra.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább »

A nap idézete

218 éve született Damjanich János (Jovan Damjanić, Staza, ma Horvátország) honvéd vezérőrnagy, az aradi vértanúk egyike.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink