Közel 1 milliárd forint értékű pályázatot kezel a csanádpalotai önkormányzat

Az önkormányzat dolgozói érdemi és értékteremtő munkát végeznek nap, mint nap. Kérjük a Makó Híradót, hogy ők is tegyék ezt, és hamis információkkal ne keltsék Csanádpalota rossz hírét – adta hírül az önkormányzat arra reagálva, hogy a Fidesz-barát híroldalon különböző hírek jelennek meg a településsel kapcsolatban. (Kiemelt fotó: archív.)

Ismét köszönetet szeretnénk mondani a Makó Híradónak, hogy ilyen készségesen és sokat foglalkozik Csanádpalota ügyeivel. A város köszöni szépen, jól van, a dolgok rendben zajlanak, a lakosok a veszélyhelyzet idején fennálló rendelkezéseknek és javaslatoknak maradéktalanul eleget tesznek, amiért dicséret illeti őket – írja a közlemény.

Kiderül az is, hogy

az önkormányzat jelenleg is közel 1 milliárd forint értékű (több különböző) pályázatot kezel összehangoltan és gondos odafigyeléssel.

Hozzáteszik:

Az itteni lakosok mindig is arról voltak híresek, hogy a saját dolgaikkal foglalkoztak. Semmilyen formában nem szeretnénk hozzájárulni a makói hírportál működéséhez, illetve nem szeretnénk finanszírozni az arcát sem vállalva, a háttérben sikítozva utálkozó makói nagy megmondó ,,BANDI BOHÓC” luxus életvitelét sem, bármilyen formában is kérik.”

Az önkormányzat közlése szerint várják a Magyar Újságírók Szövetségének Etikai Bizottságának állásfoglalását a hazug álhírgyártással kapcsolatban beadott jelzésük kapcsán, valamint hasznos, közössépítő és nem romboló munkát kívánnak a Makó Híradónak Makón.

Felhívják a figyelmet, hogy a helyi történések hiteles forrása Csanádpalota Város Önkormányzatának weboldala és a Palotai Krónika.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📺 A Szent Korona előtt tett esküt a Jobbik frakciója

Nemzeti néppártként a Szent Koronára tett esküvel kezdjük a szolgálatot. Ennél erősebb kötelem nincs. Esküszegők nem leszünk! – írta hétfőn Jakab Péter ahhoz a Facebookon megjelent videóhoz, melyen a tízfős Jobbik-frakció eskütétele látható.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink