Közlekedésbiztonsági képzést tartottak a megyei polgárőröknek

A Csongrád-Csanád Vármegyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége elnökségének szervezésében a rendőr-főkapitányság tanácstermében közlekedésbiztonság tárgyában előadást tartottak a megyei polgárőr egyesületek képviselőinek pénteken.

A szövetség honlapjának tájékoztatása szerint a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársa, Vad Róbert őrnagy átfogó előadást adott a rendőri munkát segítő polgárőröknek.

A program létrejöttét a Közlekedéstudományi Intézet is támogatta. A képzésen a tagegyesületi vezetők, illetve képviselők megismerhették a tavalyi évre jellemző baleseti okokat és a fontosabb közlekedési mutatókat. A rendőrségi szakelőadó elmondta, hogyan ismerhetők fel a balesetveszélyes helyzetek, illetve miként lehet a baleseteket elkerülni.

Varga Pál, a megyei polgárőr szövetség elnökhelyettese kitért arra, hogy egy baleset helyszínén milyen teendője van, vagy lehet a helyszínen lévőknek, illetve a segítségül érkező polgárőröknek. Az előadása során a polgárőr jelzőőri teendőiről tartott tájékoztatást.

(Fotó: polgárőrség)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Már van olyan cég, amelyik olcsóbban kapja a gázt, mint a lakosság

A cégek már olcsóbban vehetnek gázt, mint a lakosság az átlagfogyasztás fölötti tarifa szerint – derül ki az MVM adataiból, az Átlátszó számításai szerint. Most azok kerülnek nehéz helyzetbe, akik korábban a további áremelkedéstől félve fix árú szerződést kötöttek a szolgáltatójukkal, a földgáz világpiaci ára ugyanis hónapok óta zuhan.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Számítógépekkel lepték meg a szegedi Pszichiátriai Klinikát a bohócdoktorok

A Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Pszichiátriai Klinika hosszabb ideje együttműködik a Mátrix Közhasznú Alapítvány piros orros bohócdoktor támogató programjával. Ennek keretében az alapítvány a kórháztámogatást most a bohócdoktorok 4 laptoppal segítették, hogy a pszichiátriai betegek foglalkoztatása sokszínűbb lehessen – tájékoztatta a Makói Csípőst az alapítvány.

Tovább olvasom »