Kozó Attila vezeti a hódmezővásárhelyi önkormányzati médiacéget

Kozó Attila 1988 óta médiában dolgozik. Most azzal a hódmezővásárhelyi Médiacentrum vezetésével bízták meg, amelyik három médiumot működtet – közölte a Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata.

Kozó 2014 novemberétől a Szegedi VTV-t vezette. Vezetése alatt a szegedi televíziói műsorai számos alkalommal kaptak elismerést a Helyi Televíziók Országos Egyesületétől. Most azzal a hódmezővásárhelyi Médiacentrum vezetésével bízták meg, amelyik három médiumot működtet, a Vásárhelyi Televíziót, a hodpress.hu hírportált illetve a Vásárhelyi Valóságot, ami kéthetente jelenik meg nyomtatásban és kerül minden vásárhelyi postaládába.

Egyelőre más személyi változás nem történt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Kevés a covid-tesztelés, a WHO egyre kevésbé lát tisztán

A koronavírus terjedésének nyomon követésére szólította fel a nemzetközi közösséget az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója kedden Genfben tartott sajtókonferenciáján. Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz arra hívta fel a figyelmet, hogy az ENSZ szakosított szervezete egyre kevésbé lát tisztán a tesztelések csökkenő száma miatt.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »