Közösen koszorúzott az ellenzék Makón

Nem hirdették, csak csendes megemlékezést tartott a DK és az MSZP szombat délelőtt. Zeitler Ádám, a Jobbik regionális igazgatója, önkormányzati képviselő betegség miatt nem tudott részt venni a koszorúzáson.

A jelenlévőknek dr. Török Miklós, megyei DK-s képviselő arról beszélt: van úgy, hogy lelkes és tettre kész emberek végiggondolják a forradalmat és előkészítik, így történt 1848-ban. 1956-ban voltak egyetemi gyűlések, írtak pontokat, de eltervezett cselekvési terv nem létezett, spontán lehetett. Török felidézte: egy megemlékezés alkalmával Mendey Árpád saját élménye alapján azt mondta el, hogy nem tudták, mit akarnak, nem tudták mit csinálnak, csak mentek arra, amerre a többiek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »