? Kutyafuttató helyett parkolót kérnek a Fűrész utcán élők

Úgy tűnik, nem csak a Károlyi Mihály utca környékén élők, hanem a Bajcsy lakótelepnél sem szeretnék, ha kutyafuttató épülne náluk. A keddi fórumon abban maradtak, hogy ha Toldi János képviselő felgyógyul, akkor egy újabb egyeztetést tartanak.

A vasútállomás várójában megtartott összejövetelen a lakók elmondták, hogy kevés a parkolóhely az eleve szűk Fűrész utcán, így a kutyapark helyett több parkolót szeretnének az utca végén. Ákosi Ádám, a polgármesteri hivatal hatósági osztályának vezetője közölte: az volt a cél, hogy sűrűn lakott terület mellett alakítsák ki a helyet. A város honlapján megszavaztatták, hogy melyik helyszín legyen és míg a Csipkesornál élők jelezték, hogy nem szeretnék a kutyafuttatót, addig innen ilyen jelzést nem kaptak. Farkas Éva Erzsébet polgármester (Fidesz) azt javasolta, hogy csak az ott élőknek egy külön fórumot szervezzenek a témában, hiszen végleges döntés még nincs az építésről.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink