📺 Kutyafuttató helyett parkolót kérnek a Fűrész utcán élők

Úgy tűnik, nem csak a Károlyi Mihály utca környékén élők, hanem a Bajcsy lakótelepnél sem szeretnék, ha kutyafuttató épülne náluk. A keddi fórumon abban maradtak, hogy ha Toldi János képviselő felgyógyul, akkor egy újabb egyeztetést tartanak.

A vasútállomás várójában megtartott összejövetelen a lakók elmondták, hogy kevés a parkolóhely az eleve szűk Fűrész utcán, így a kutyapark helyett több parkolót szeretnének az utca végén. Ákosi Ádám, a polgármesteri hivatal hatósági osztályának vezetője közölte: az volt a cél, hogy sűrűn lakott terület mellett alakítsák ki a helyet. A város honlapján megszavaztatták, hogy melyik helyszín legyen és míg a Csipkesornál élők jelezték, hogy nem szeretnék a kutyafuttatót, addig innen ilyen jelzést nem kaptak. Farkas Éva Erzsébet polgármester (Fidesz) azt javasolta, hogy csak az ott élőknek egy külön fórumot szervezzenek a témában, hiszen végleges döntés még nincs az építésről.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Teljesítménytúra a töltésen

A Csongrád Megyei Természetbarát Szövetség (CSMTSZ) 2022. január 22-én (szombaton) rendezi meg hagyományos téli teljesítménytúráját gyalogosok és terepfutók számára.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Kiskunfélegyházán remekeltek a makói sakkozók

Január 8-án Kiskunfélegyházán rendezték meg a IX. Móra Kupát. A 10-10 perces időbeosztású, hét fordulós viadalon négy fő utánpótláskorú-, egy fő ifjúsági- és egy fő felnőtt korú makói játékos kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

Tovább olvasom »