? A szórakozóhelyről és a kutyafuttatóról érdeklődtek a Rádayn megtartott fórumon

Hétfőn Marosvári Attila önkormányzati képviselő (PSZM) és Farkas Éva Erzsébet (Fidesz) várta a lakosokat a Ráday lakótelepnél. Az ott élők a kutyafuttató és a szórakozóhely miatt fejezték ki aggodalmukat.

A polgármester elmondta, hogy két helyszínt jelöltek meg a négylábúaknak, de a lakossági vélemények miatt csak az egyik biztos – a Bajcsy lakótelepnél. A másik helyet még keresik. Ezt követően a korábban kijelölt helyre, a Károlyi Mihály utca végén lévő területre panaszkodtak, mondván olyan, mint egy dzsungel. Marosvári azt mondta, ha a hasznosításra találnak ötletet, akkor támogatni fogja.

A Ráday utcán lévő szórakozóhely miatt alig tudnak pihenni, reggelre sok a szemét, esténként pedig az autókon ülnek a fiatalok – erről is beszéltek a lakók. Kruzslicz-Bodnár Gréta aljegyző közölte, hogy a jövőben fokozott ellenőrzést eszközölnek, továbbá felvetette, hogy helyi rendelet szabályozhatná a nyitvatartást. Kérdésre elhangzott, hogy a zene zajhatárérték alatt van. Farkas Éva Erzsébet ígéretet tett rá, hogy újra megvizsgálják az évek óta fennálló problémát.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink