? A szórakozóhelyről és a kutyafuttatóról érdeklődtek a Rádayn megtartott fórumon

Hétfőn Marosvári Attila önkormányzati képviselő (PSZM) és Farkas Éva Erzsébet (Fidesz) várta a lakosokat a Ráday lakótelepnél. Az ott élők a kutyafuttató és a szórakozóhely miatt fejezték ki aggodalmukat.

A polgármester elmondta, hogy két helyszínt jelöltek meg a négylábúaknak, de a lakossági vélemények miatt csak az egyik biztos – a Bajcsy lakótelepnél. A másik helyet még keresik. Ezt követően a korábban kijelölt helyre, a Károlyi Mihály utca végén lévő területre panaszkodtak, mondván olyan, mint egy dzsungel. Marosvári azt mondta, ha a hasznosításra találnak ötletet, akkor támogatni fogja.

A Ráday utcán lévő szórakozóhely miatt alig tudnak pihenni, reggelre sok a szemét, esténként pedig az autókon ülnek a fiatalok – erről is beszéltek a lakók. Kruzslicz-Bodnár Gréta aljegyző közölte, hogy a jövőben fokozott ellenőrzést eszközölnek, továbbá felvetette, hogy helyi rendelet szabályozhatná a nyitvatartást. Kérdésre elhangzott, hogy a zene zajhatárérték alatt van. Farkas Éva Erzsébet ígéretet tett rá, hogy újra megvizsgálják az évek óta fennálló problémát.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink