Küzdelem volt, de a siker elmaradt

[ad 1]

A CONTITECH Makói KC hősiesen küzdött a vendéggel, de a nagyobb tapasztalat és a jobb helyzetkihasználás döntött a félegyháziak javára. A vereség ellenére a makóiak továbbra is a negyedik helyen áll a tabellán. 

CONTITECH Makói KC – Kiskunfélegyházi HTK 28-32 (13-17)
NB II-es férfi kézilabda mérkőzés, Délkeleti csoport
Vezette: Nagy Ferenc, Turóczy József

CONTITECH Makói KC kezdőcsapata: Avramov – Árokszállási1 gól, PAPP D. 7 gól, Sárosi 1 gól, KISS A. 3 gól, PAPP K. 7 gól, Veréb.
Csere: PATAKFALVI – Bagdi 3 gól, Tóth M. 1 gól, Kander, Sóti, Nagy L. 2 gól, Kovács M., Vikor , SZILÁGYI 3 gól.

Gera Norbert edző: – Sajnos nem tudtuk megismételni az elmúlt két mérkőzésen mutatott teljesítményünket, pedig ezt a Félegyházát csak így lehetett volna legyőzni! Az első félidőben hat perc rövidzárlat végzetesnek bizonyult, mert innentől kezdve végig rohantunk az eredmény után, és a góllövési kényszer alatt nagyon sok hibát vétettünk. Gratulálunk a bajnokaspiránsnak!

A fiúk utolsó idei mérkőzése december 5.-én lesz a Köröstarcsa otthonában.

Junior mérkőzésen:
CONTITECH Makói KC- Kiskunfélegyházi HTK 42-23 (19-11)

(fotó: archív)

[ad 2]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Újraavatták Espersit János sírját Makón

Espersit János támogatta József Attilát, jó viszonyban volt Juhász Gyulával, Móra Ferenccel, ő hívta Makóra Rudnay Gyulát és növendékeit 1925–27-ben a nyári művésztelepre. A római katolikus temetőben lévő sírját halálának 90. évfordulója alkalmából újraavatta az önkormányzat, a város és a József Attila Múzeum alapítványa, valamint a múzeum.

Tovább »

A Continental korábbi vezetői is érintettek a dízelbotrányban

A hannoveri ügyészség kibővítette nyomozását a Continental volt vezetői ellen a Volkswagen károsanyag-kibocsátási botrányában. A beszállító négy korábbi vezetője került az igazságszolgáltatás látókörébe – számolt be róla az autopro.hu az Automobilwoche cikke alapján.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink