Kvíz a makói Keriben: 100 év 100 perc

Játékos vetélkedőre hívta a HSZC Návay Lajos Technikum és Kollégium az általános iskola 7-8. osztályos tanulóit. Az eseményen 6 általános iskolából összesen nyolc darab 5 fős csapat indult. A résztvevők Makóról és a környező településekről, Csanádpalotáról, Földeákról, Kiszomborról, Magyarcsanádról, a Makói Általános Iskolából és a Kálvint téri Református Általános Iskolából érkeztek – tájékoztatta az intézmény a Makói Csípőst.

A tematikus kvízjáték, az iskola 100 évfordulójára utalva, 100 percig tartott. Játék közben a versenyzők együtt élvezhették a közös munkát, miközben a kérdések kapcsán jobban megismerhették az iskolát és a több, mint 15 piacképes szakma kínálatáról is információt szerezhettek.

Az intézmény ezért is rendezte az eseményt a beiskolázási időszak végéhez közel, hogy a még az útjukat kereső nyolcadikosok belépjenek a kapun és ilyen rendhagyó formában is megismerhessék az iskola múltját, jelenét, a leendő társaikat és tanáraikat.

A játék végén nemcsak a három legügyesebb csapat vehette át a jutalmát, hanem mindenki apró ajándékkal és reméljük, hogy kellemes, Keriben töltött délután emlékeivel indulhatott haza – közölte az iskola.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink