📺 Leitner Szilárd azt kéri a makóiaktól: ne féljetek!

Egy rövid videót tett közzé TikTok csatornáján Leitner Szilárd, a Lokálpatrióták képviselőjelöltje a makói egyes körzetben.

A videóban elmondta, sokáig katonaként szolgált, később pedig külföldön szerzett tapasztalatot és a tanulmányai egy jelentős részét is Londonban szerezte meg. Hazajött, hogy kamatoztassa tudását Magyarországon és megpróbáljon segíteni a magyar embereknek. Édesanyja halála után az egészségügyben folytatta a munkáját és a mai napig is a kórházban dolgozik.

,,Ma is fülemben csengenek édesapám szavai: hogy azok, akik többet tudnak dolgozni, azoknak a társadalom érdekében többet is kell dolgozniuk. Ez az, ami motivált, hogy elinduljak és segítsek az embereknek. Illetve látván azt, hogy milyen magas korrupció és káosz van az országban, szeretném ezt is meggátolni. Ha a halál völgyének árnyékában járok is, nem félek a gonosztól. És nektek, Önöknek is csak egy valamit tudok üzenni: ne féljetek!”

– fogalmazott a Lokálpatrióták képviselőjelöltje.

@leitner.szilrd Mi kell az országnak és Makónak? #foryou #kormanyvaltas #mako #leitner #nefeljetek #nekedbeeeee #magyartiktok #demokracia ♬ eredeti hang – Leitner Szilárd – Leitner Szilárd

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink