Orvosi marihuánát lopott három csanádpalotai fiatal

A Makói Rendőrkapitányságra 2024. április 25-én este érkezett bejelentés, hogy ismeretlenek az ablakot betörve bejutottak egy csanádpalotai épületbe, majd onnan 21 orvosi marihuánatövet vittek el.

A nyomozók azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, néhány órával később pedig ki is hallgatták az első gyanúsítottat. A csanádpalotai fiú elmondta, hogy az utcán sétálva érezte meg a növény szagát, majd két barátjával a behatolást követően haza is vitte a zsákmányt.

A három helybéli fiatalnak lopás bűntette miatt kell felelnie.

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gyermeknapra Bohócdoktor csomagot kapott 25 gyermekkórház

A gyermeknap előtti hetekben a piros orros önkéntesek lelkesen dobozokba csomagolták a játékokat, írószereket, finomságokat tartalmazó ajándékokat, melyeket a Foxpost szállít ki a gyermekkórházakba. A tárgyi adományozás segíti a hosszabb ideig benn fekvő gyermekek számára a lelki egyben maradást.

Tovább olvasom »