Leitner Szilárd szeretné a félelmet és az ellenségeskedést száműzni Makóról

Kiderült, hogy a Petőfi parkot és az Almási utca egy részét is magába foglaló egyes körzet Lokálpatrióta képviselőjelöltje Leitner Szilárd lesz. Ma oldalán úgy fogalmazott: ,,Mindent megteszek kiemelten az 1-es körzetért, de egész Makó és környéke is számíthat rám.”

Mint írta, civil, országos pártoktól független jelöltként harcolni fog mindenkiért, akkor is, ha az nem rám szavaz június 9-én. Szeretné, ha a félelmet és az ellenségeskedést száműzni tudnánk a városból. Közlése szerint már a mai napon elkezdi az egyes körzetben felkeresni a lakosokat, ,,mint volt katona, már felesküdtem a magyarok védelmére, így csak tartom az ígéretem.”

Oldalán egy térképet is közzétett, amin jól látható, melyik az ő körzete:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink