Leitner Szilárd: valódi közszolgák kellenek, akik a közösséget szolgálják

Nem kellenek sem urak, sem bohócok a fejünk fölé. Közszolgák kellenek, akik a közösséget szolgálják – fogalmazott Leitner Szilárd, a Lokálpatrióták képviselőjelöltje a szervezet március 15-i megemlékezésén.

A Petőfi parkban tartott rendezvényen Leitner kifejtette: ’48 hősei olyan emberek volt, akik vérrel fizettek a szabadságért. Rengeteg áldozatot hoztak azért, hogy ma itt állhassunk és ezt soha nem felejthetjük el. Ma is vannak, akik visszahoznák azt az elnyomó rendszert, ahol mi szolgák vagyunk és nincs szólásszabadságunk – tette hozzá.

A Lokálpatrióták képviselőjelöltje szerint nem vagyunk kevesebbek és összefogva együtt megmutatjuk, hogy milyen erősek vagyunk, ugyanis még március 15-én is rengetegen tüntettek Budapesten a jelenlegi rendszer ellen.

,,Szabadság, testvériség, egyenlőség, megfelelő oktatási rendszer, egészségügy, közbiztonság. Mindent meg fogunk tenni, hogy mindenkinek egyenlő Magyarországot teremtsünk. Nem kellenek sem urak, sem bohócok a fejünk fölé. Közszolgák kellenek, akik a közösséget szolgálják”

– fogalmazott beszédében.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Kiderült a makói Fidesz összes jelöltje

Lázár János feltöltött egy fotót az oldalára, amin rajta kívül kilenc fő látható, Farkas Éva mint polgármesterjelölt és még nyolcan, akik vélhetően a Fidesz képviselőjelöltjei lesznek Makón.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink