Lelkes véradók voltak a Givaudanban

A Magyar Vöröskereszt Csongrád-Csanád megyei szervezetének oldala ezúttal is beszámolt a heti véradásokról. Összegyűjtöttük a makói eseményeket.

Tájékoztatásuk szerint a Givaudan Kft.-nél lelkes véradóközösség segíti a mindennapi életmentést. A Vöröskereszt várakozását meghaladva 48-an nyújtották segítő karjukat, ráadásul 2 első véradót is köszönthettek. A Givaudan zsákbamacska parfümökkel és ebédkuponnal kedveskedett a véradó munkatársaknak.

Jubiláló véradókat is köszönthettek a héten Makón. Intézeti véradásukon 17-en vettek most részt, köztük Horváth-Varga Sándor, aki 20-ik alkalommal és Kriván János, aki 10-ik alkalommal nyújtotta segítő karját. Nagy örömükre akadt olyan is, aki először adta vérét másokért.

Aki áprilisban Makón vért ad, sorsoláson vesz részt és a hó végén megnyerheti a 2 darab, egyszemélyes, 5 napos ebédmenü egyikét az Erdei konyhából.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink