Letartóztatásban marad Szilágyi István fia

A Fővárosi Főügyészség indítványozta, hogy a Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája hosszabbítsa meg annak az 50 éves férfinak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint tavaly májusban olyan súlyosan bántalmazta idős édesapját, “egy neves színművészt”, hogy az elhunyt – írták az ügyészség szerdai közleményében.

A főügyészség vélhetően a meggyilkolt Szilágyi István színművész fiára utal a közleményben. A 82 éves színészt, Lópici Gáspár megformálóját a bulvárlapok akkori cikkei szerint vasárnapra virradóra találták holtan XVII. kerületi otthonában. Egy helyi férfi, aki segíteni rohant Szilágyiékhoz, azt mondta:

,,István a földön feküdt, súlyos fejsérülései voltak, oda sújthatott le a fia egy kalapáccsal, talán többször is”.

A színész fiát korábban két év, három év próbaidőre felfüggesztett börtönre ítélték, mert ittasan bántalmazta apját.

A férfi letartóztatásának meghosszabbításáról csütörtökön döntöttek. Szilágyi fia március 15-ig maradhat letartóztatásban.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Kiderült a makói Fidesz összes jelöltje

Lázár János feltöltött egy fotót az oldalára, amin rajta kívül kilenc fő látható, Farkas Éva mint polgármesterjelölt és még nyolcan, akik vélhetően a Fidesz képviselőjelöltjei lesznek Makón.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink