Letartóztatásban marad Szilágyi István fia

A Fővárosi Főügyészség indítványozta, hogy a Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája hosszabbítsa meg annak az 50 éves férfinak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint tavaly májusban olyan súlyosan bántalmazta idős édesapját, “egy neves színművészt”, hogy az elhunyt – írták az ügyészség szerdai közleményében.

A főügyészség vélhetően a meggyilkolt Szilágyi István színművész fiára utal a közleményben. A 82 éves színészt, Lópici Gáspár megformálóját a bulvárlapok akkori cikkei szerint vasárnapra virradóra találták holtan XVII. kerületi otthonában. Egy helyi férfi, aki segíteni rohant Szilágyiékhoz, azt mondta:

,,István a földön feküdt, súlyos fejsérülései voltak, oda sújthatott le a fia egy kalapáccsal, talán többször is”.

A színész fiát korábban két év, három év próbaidőre felfüggesztett börtönre ítélték, mert ittasan bántalmazta apját.

A férfi letartóztatásának meghosszabbításáról csütörtökön döntöttek. Szilágyi fia március 15-ig maradhat letartóztatásban.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink