Lezárt nyomozás: horgászfelszerelést is lopott Makón

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki egyebek mellett horgászeszközöket tulajdonított el Makón. Lopás miatt kell felelnie.

A megalapozott gyanú szerint a 41 éves férfi 2020 januárjában mászott be a lakatlan ingatlan udvarára. A házat átkutatta, majd onnan hűtőtáskát, csillárt, horgászorsókat, horgászbotokat és szerszámokat vitt el, csaknem százezer forint értékben. A tulajdonos amint észlelte a lopást, bejelentést tett a Makói Rendőrkapitányságon.

A nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát. Ellene kisebb értékre elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A Makói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink