Lezárták a nyomozást a makói férfi ügyében, aki tavaly nyáron tört be egy helyi ingatlanba

A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki készpénzt vitt el egy ingatlanból Makón.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2019. augusztus 8-án hajnalban, a kerítésen átmászva jutott be a családi házba. A helyiségeket átkutatta, ennek során több ezer forintot vett ki a sértett pénztárcájából. Ezután az udvarról hangfalat, akkumulátort, létrát és vascsöveket szedett össze. Cselekménye közben felébredt az idős tulajdonos és megzavarta a férfit, aki elmenekült.

Az egyenruhások rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát. Gyanúsítotti kihallgatásán a 25 éves férfi részletes beismerő vallomást tett, ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrök a gyanúsítottat őrizetbe vették, majd a Szegedi Járásbíróság 2019. augusztus 10-én elrendelte letartóztatását.

A Makói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait megküldte az ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »