Lokálpatrióták: harcolni kell a makói kórházért

Harcolni kell a kórház minél kiteljesedettebb működéséért – fogalmazott a Makói Csípősnek Leitner Szilárd, a Lokálpatrióták képviselőjelöltje annak kapcsán, hogy online már elindult a szervezet városi szintű lakógyűlése. Vagyis kikérik a makóiak véleményét számos helyi témában.

A 10+1 kérdésből álló kérdőívet március 15. óta lehet online felületen kitölteni ide kattintva, illetve a Lokálpatrióták áprilistól papír alapon is eljuttatják azt a makóiakhoz. Hogy ez miért fontos, Leitner Szilárd elmondta: ,,akkor tud igazán működni a köz szolgálata, ha tudják a közszolgák, mi az emberek véleménye. Fontos, hogy mindenki elmondja mit gondol és akkor a megfelelő irányba tudunk haladni.”

A lakógyűlés első kérdése így szól:

Egyetért azzal, hogy a makói kórház fejlesztése az egyik legfontosabb feladat, és a megszűnt kórházi osztályok újra nyitásáért, valamint a minőségi egészségügyért mindent meg kell tennie a városvezetésnek?

A téma kapcsán a képviselőjelölt így fogalmazott:

,,Minden esetben, amikor megszűnik egy kórházi osztály az rossz. Minél több dolgot tud kiszolgálni egy kórház, az annál jobb a közösségnek. A szülészet külön rossz, hogy nem fogad fekvő betegeket. Ha valaki a környékről szülni szeretne, nagyon sokat kell utaznia és ennek azért vannak veszélyei. A Lokálpatrióták véleménye, hogy harcolni kell a kórház minél kiteljesedettebb működéséért. Ne legyenek hamis illúzióink, ezen a területen nagyon komoly küzdelem vár ránk.”

A Makói lakógyűlés kérdéseit itt lehet kitölteni online.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink