Lopják a virágokat Makó közterületeiről

Városunk közterületein elhelyezett virágágyásokból,virágládákból sajnálatos módon időről időre tulajdonítanak el növényeket ismeretlen személyek – hívja fel a figyelmet Csermák Szilvia önkormányzat képviselő, Zöld Város tanácsnok.

A közelmúltban két esetben is történt lopás: a Hagymaház előtti téren lévő Múzsák kútja melletti területen elhelyezett „virágpiramisból” több mint 20 tő muskátli, a Széchenyi téren, a szelfipont mellett elhelyezett virágládákból pedig szintén jó néhány tő muskátli tűnt el.

Mindkét esetben az önkormányzat feljelentést tett ismeretlen tettes-tettesek ellen a Makói Rendőrkapitányságon – tudatta Csermák.

(Fotó: Csermák Szilvia – önkormányzati képviselő, Makó Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

138 éve született Benedek Marcell, magyar egyetemi tanár, író, irodalomtörténész és műfordító, színházigazgató. Benedek Elek író fia.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Hiába van folyamatban per, az Oktatási Hivatal megszűntnek nyilvánította a Bartókot, mint székhelyet

Amikor azt hiszed, Bartók-ügyben már mindent láttál, hát nem. Legújabb húzás az Oktatási Hivatal részéről történt: a tankerület bejelentése alapján a nyilvántartásban 2023. szeptember 14. napján megszűntnek nyilvánították a Bartók székhelyintézményt – számolt be róla a bartókos szülők jogi képviselője, Kotroczó Béla.

Tovább olvasom »