Lopott autóval csajozott egy békéssámsoni férfi, a rendszámot körömlakkal pingálta át

Békéssámsonon találták meg a Hódmezővásárhelyről ellopott autót.

A rendőrségre 2022. szeptember 11-én este érkezett bejelentés, mely szerint egy teherautóval egy parkoló autón sérülést okoztak, majd elhajtottak. A bejelentő felismerte a gépjárművet, ugyanis azzal a szomszédja szokott közlekedni. A rendőrök percekkel később már a kárt okozó Fiat tulajdonosánál kopogtattak, ahol az ott lakók elmondták, hogy egész éjszaka aludtak, az autót feltehetően ellopták, és a tolvaj okozhatta a kárt. A lopott négykerekűben a tulajdonos pénztárcája és egyéb eszközei is benne voltak. A jármű körözését azonnal elrendelték, a pénztárcában található bankkártyák felhasználását figyelni kezdték, a helyszín környékén pedig kutatást hajtottak végre. A megoldás azonban végül a sértettől érkezett, akit az egyik ismerőse arról értesített, hogy Békéssámsonon látták a lopott autót, amit egy fiatal férfi vezetett. A rendőrök figyelni kezdték a környéket, így hamar meg is lett a lopott zsákmány. A sofőr és az utasok kihallgatása során kiderült, hogy az autót a jogosítvánnyal nem rendelkező K. Patrik lopta el, utasai pedig hölgyismerősei voltak, akikben a férfi új szerzeményével tetszést kívánt kiváltani.

A rituálé végül nem vezetett eredményre, a 23 éves elkövetőnek lopás bűntette, és mivel a gépjármű rendszámát körömlakkal átpingálta, egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette miatt kell felelnie.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink