A nap témája: Orbán lopása miatt 315 ezer forintot vesznek ki minden magyar zsebéből

Eddig tartott a következmények nélküli lopás, az Európai Bizottság döntött: nem hisz Orbánéknak. Ezért novemberig már biztosan nem történik meg az EU-s pénzek kifizetése, amire pedig óriási szüksége lenne Magyarországnak – reagált az Európai Bizottság vasárnapi döntésére Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnöke.

Az EP-képviselő szerint mivel novemberben az európai országok kormányainak tagjaiból álló Európai Tanács fogja meghozni a végső döntést, nagy esély van arra, hogy 3000 milliárd forintot végleg elveszítünk.

,,Ez egy főre lebontva 315 ezer forint. Ennyit vesznek ki minden magyar zsebéből Orbán lopása miatt”

– magyarázta a politikus.

Ám a baj ennél is nagyobb Gyöngyösi Márton szerint, ugyanis ha ez a pénz nem érkezik meg,

Magyarországot az államcsőd fogja fenyegetni már decemberben.

,,A Jobbik szerint ideje lenne, hogy az EU különbséget tegyen a tolvaj Orbán-rezsim és a magyarok között. Orbánék ellen jöjjenek a szankciók, a magyaroknak viszont juttassuk el közvetlenül az őket megillető uniós forrásokat!”

– utalt arra a jobbikos politikus, hogy a jelenlegi helyzet szerint az Európai Unió az ország teljes lakosságát sújtja.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📺 Ledes közvilágítást építenek ki egész Kiszomboron

A község ezzel a beruházással próbál spórolni, számításaik szerint öt éven belül megtérül – derült ki a keddi testületi ülésen. Elfogadták Bajnóczi János költségcsökkentési javaslatait is és árajánlatot kérnek a mártélyi üdülő tetőszerkezetének felújítására.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: A magyar lakosság több mint fele lejjebb veszi a fűtést

Alacsonyabb hőmérséklettel, gyorsabb zuhanyzási idővel és LED-es izzókkal terveznek spórolni a legtöbben a magyarok közül a megnövekedett rezsiárak miatt – derül ki az IKEA kutatásából. A megkérdezettek többsége szerint jobb lenne a 18 fok feletti hőmérséklet otthon, a legtöbben mégis lejjebb tekerik majd a termosztátot, és takarékos termékeket is igyekeznek beszerezni.

Tovább olvasom »

A nap témája: Magyarország is támogatja az új szankciókat, még ha mást is állít a kormány

Azzal kapcsolatban, hogy Magyarország ellenzi a további szankciók bevezetését, Peter Stano külügyi szóvivő felidézte Josep Borrell külügyi főképviselő csütörtöki nyilatkozatát, amelyet Borrell 27 (ezt kétszer is elmondta) tagállam nevében tett. Ebben a következő szerepel: ,,partnereinkkel együttműködve a lehető leghamarabb további korlátozó intézkedéseket terjesztünk elő Oroszországgal szemben.”

Tovább olvasom »