Lovagkereszt Katonai tagozata kitüntetést kapott Makó korábbi rendőrkapitánya

Áder János, Magyarország köztársasági elnöke a hivatásos állományban eltöltött csaknem harminc év szolgálati idő alatt a bűnügyi szakterületen elért eredményei elismeréséül, a Magyar Érdemrend Lovagkereszt Katonai tagozata kitüntetést adományozta Palicz András rendőr ezredesnek a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettesének – olvasható a police.hu.

A tegnapi, szegedi ünnepségen

  • rendőrségi tanácsosi címet adományoztak Perei Ildikó címzetes rendőr főtörzszászlósnak, a Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály vizsgálójának.
  • Rendőr főhadnagy rendfokozatba léptették elő Csatlós Zsolt rendőr hadnagyot, a Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály fővizsgálóját,
  • pénzjutalomban részesítette Barta Károly rendőr zászlóst a Nagylaki Határrendészeti Kirendeltség határrendészeti szakértőjét.
  • Rendőr alezredes rendfokozatba léptették elő dr. Márton Ildikó címzetes rendőr alezredest, a Makói Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály fővizsgálóját,
  • Terbe Éva Katalin rendőr őrnagyot a Humánigazgatási Szolgálat kiemelt főelőadóját. 
  • Rendőr őrnagy rendfokozatba léptették elő Csongrádi Róbert Ferenc rendőr századost, a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség Hatósági Osztály kiemelt főelőadóját
  • és Teiszl Gábor Barna rendőr századost, a Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály alosztályvezetőjét.
  • Rendőr százados rendfokozatba léptették elő dr. Várkonyi Gergely rendőr főhadnagyot, a Bűnügyi Igazgatóság Elemző-Értékelő Osztály főnyomozóját.
  • Pénzjutalomban részesítették Lázár Norbert rendőr őrnagyot, a Humánigazgatási Szolgálat Továbbképzési és Utánpótlás-Tervezési Alosztály alosztályvezetőjét
  • és Adamik Andrea rendőr törzszászlóst, a Gazdasági Igazgatóság Műszaki Osztály referensét.

Dr. Polyák Zsolt rendőr dandártábornok, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a rendőrség állományában végzett kiemelkedő munkája elismeréseként 19 hivatásos állományú munkatársat, rendvédelmi alkalmazottat és munkavállalót részesített pénzjutalomban, valamint négy kollégát köszöntött és adott át elismerést születésnapja alkalmából.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »