Sajnos nem a földeáki lány fejére került a korona

A cseh Natalie Kocendova nyerte a 28. Top Model of the World világversenyt. A 19 éves, Földeákon élő, makói születésű Palócz Léna képviselte Magyarországot, a versenyt élete legjobb élményének nevezte.

A szépségversenyt tehát a cseh hölgy nyerte, első udvarhölgye az ecuadori Nicole Zambrano, második a kolumbiai Dayana Cardenas lett.

Natalie Kocendova, Nicole Zambrano és Dayana Cardenas (Fotó: Top Model of the World)

Palócz Léna saját oldalán adott rövid értékelést a verseny után:

,,Nagyon boldog vagyok hogy 2022-ben én képviselhettem Magyarországot a Top Model of the World világversenyen. Nagyon köszönöm, hogy végig segítettetek nekem és szurkoltatok, hálás vagyok érte. Életem legjobb élménye volt, az álmok igen is valóra válnak. Külön köszönöm Fásy Ádámnak és feleségének, Fásy Marikának a megtisztelő bizalmat. Köszönök minden segítséget és támogatást Frankó Melindának.”

A verseny döntőjét tegnap este rendezték Kairóban, a Tanoak Resort-ban. Összesen 60 versenyző volt.

(Kiemelt fotó: Magyarok Világszépe – Szépségverseny Facebook oldal)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »