Lovagkeresztet kapott a csongrád-csanádi főügyész-helyettes

A legfőbb ügyész kezdeményezésére a köztársasági elnök Dr. Törő Sándort, a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség főügyész-helyettesét augusztus 20-a alkalmából állami kitüntetésben részesítette.

Dr. Törő Sándor az ügyészi szervezetben több mint négy évtizeden át nagy hivatástudattal végzett, színvonalas ügyészi és vezetői tevékenysége elismeréseként Magyar Érdemrend lovagkereszt kitüntetést kapott. Rajta kívül Magyar Arany Érdemkeresztet kapott Gál Lajosné, a Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség Gazdasági Osztályának vezetője.

A kitüntetéseket Polt Péter legfőbb ügyész úr adta át.

(Fotó: ugyeszseg.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap képe

Így szeretne Makó fürdőváros lenni: derékig érő gazzal találkozhatnak a turisták (és a helyiek) a Hagymatikum mögött.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Óföldeákra tekertek a Kerisek

A HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium századik tanévének alkalmából kerékpártúrát szerveztek szombaton névadójuk tiszteletére. Nagyjából két osztálynyi diák jött össze, pedagógusok, valamint szülők és külsősök is.

Tovább olvasom »

Furcsa körülmények között történt a csanádpalotai motoros baleset

A múlt hétvégén motoros baleset történt Csanádpalotán. A kezdeti hírek arról szóltak, hogy közúti baleset volt, amelyben a motor vezetője és utasa súlyosan megsérült, amikor is egy személygépkocsival ütköztek egy útkereszteződésben. Másnapra nem csak a régiónk sajtója, hanem az országos is felkapta a hírt, sőt országos tévécsatornák is forgattak a helyszínen.

Tovább olvasom »