Magánéleti problémák miatt megrongált egy kerekesszéket

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki egy buszmegállóban lévő kerekesszéket rongált meg Hódmezővásárhelyen.

A feltételezett elkövető 2019. június 30-án délután egy autóbuszra várt Hódmezővásárhely egyik megállójában. A padon üldögélve felfigyelt egy, a közelében hagyott kerekesszékre, amihez odasétált, és annak ülését bicskájával összevagdosta. Ezt követően felszállt az érkező járatra és elutazott. A sértett csak később vette észre a rongálást, majd bejelentést tett a rendőrségen.

A nyomozók az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövető kilétét, aki kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy magánéleti problémákkal küzdött és így vezette le a benne lévő feszültséget.

Ellene rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📺 A Szent Korona előtt tett esküt a Jobbik frakciója

Nemzeti néppártként a Szent Koronára tett esküvel kezdjük a szolgálatot. Ennél erősebb kötelem nincs. Esküszegők nem leszünk! – írta hétfőn Jakab Péter ahhoz a Facebookon megjelent videóhoz, melyen a tízfős Jobbik-frakció eskütétele látható.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink