Szeged az utolsó bástyánk

A szegedi várat soha sem volt egyszerű bevenni a történelem során. Politikai értelemben is ugyanez a helyzet – írta facebook oldalán Tóth Péter.

A Jobbik Csongrád megyei elnöke, szegedi önkormányzati képviselő úgy véli: a következő hónapokban a Fidesz központi kampány hadserege mindent mozgósítani fog az ellenzéki összefogással szemben és egyre sűrűbb ágyú puffogtatásokat fogunk hallani.

Nem kell ettől aggódni, hiszen a szegediek kétharmada az elmúlt egy évben is helytállt és elzavarta a narancsos kufár kommandót. Védjük meg Szegedet, mint az utolsó bástyánkat!

– fogalmazott.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,Könnyű úgy reménykedni, hogy meg sem fordul a fejedben a reménytelenség érzése. A remény azt jelenti, akkor bízunk akár a lehetetlenben, akár a csodában, amikor bizonytalan a holnapunk.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gyógykezelés után nem tért vissza a börtönbe

A férfit a rendőrség már másnap elfogta és előállította. A járási ügyészség fogolyszökés bűntette miatt emelt vádat, és indítványozta, hogy a férfival szemben a bíróság a bűnösség beismerése esetére további 30 nap elzárást szabjon ki – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség.

Tovább olvasom »