Magányos embertársainkra is gondolnak az állatvédők

Az Országos Állatvédelmi Alapítvány a karácsony közeledtével nemcsak a nélkülöző és otthontalan állatokra gondol, de embertársaink arcára is mosolyt kíván csalni. A szegedi székhelyű szervezet egy meleg teával, apró ajándékokkal és segítő beszélgetésekkel lepi meg azokat, akik magányosan töltenék el az ünnepet.

A projekt Balogh Ernő, az Országos Állatvédelmi Alapítvány alapítójának és a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének elnökének ötlete. Humanitárius programokat mindig dolgozott ki az állatvédelmi projektek keretein belül is, így nem újdonság ez a kezdeményezés, ám mindenképp egyedi. Az állatvédő szociális végzettségét is tekintve mindenképp fontosnak tartja a nehéz sorsú emberek segítését is.

December 23-án délután 2 és 4 óra között a szervezet a KontaktPont irodájába (Szeged, Berlini krt. 2.) vár minden kedves állatbarátot, akik úgy érzik, hogy jól esne a számukra egy kedves beszélgetés bársonytalpú asszisztensek jelenlétében. Ugyanis cicák fogják segíteni a programot.

Aki négyszemközt szeretne beszélgetni a segítővel, arra is lesz lehetőség, de kérdések, tanács kérések esetén az info@orszagosallatvedo.hu címen is rendelkezésre állnak a segítők.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

138 éve született Benedek Marcell, magyar egyetemi tanár, író, irodalomtörténész és műfordító, színházigazgató. Benedek Elek író fia.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Magyar-francia kiállítás nyílik Szegeden

2023. szeptember 23-án 18 órakor egy francia-magyar együttműködés alkalmából Fodor Barbarának, Peták Máriának és Molnár Sándornak nyílik közös kiállítása egy ismert francia alkotóval, Yvan Le Soudier-rel a Tiszatáj Szalonban.

Tovább olvasom »